https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Color and fire

Skjørt og belte fra Zara, t-skjorte fra Weekday og smykke fra Snö of Sweden. /Skirt and belt from Zara, t-shirt from Weekday and necklace from Snö of Sweden.

Sterke farger er fortsatt en trend til høsten. Jeg klarer nok ikke å gå for mye i de varme bruntonene som også er populært denne sesongen. Derfor tar jeg på meg et skjørt og belte fra Zara i sterke farger, som jeg kjøpte på salg i Palma. Sammen med den lilla Louis Vuitton-vesken og den skinnende grønne ringen fra H&M, er jeg klar for solfylte høstdager. Jeg må nok supplere med en strømpebukse etter hvert.

Ring fra H&M. /Ring from H&M.

Bright colors are still a trend this fall. I don´t think I will manage to wear the warm brown colors that are so popular this season. That´s why I wear a skirt and belt from Zara in bright colors, together with my purple Louis Vuitton purse and the shiny green ring from H&M. Now I´m ready for sunny days in the fall! I think I will have to take on some tights when it´s getting colder, though.


Fototapetet er det kuleste jeg har sett! Det er på min søsters rom i Moss. /The photo wallpaper is the coolest I´ve seen! It´s on my sister´s room in Moss.Smykke fra Snö of Sweden. Jeg liker den tøffe kjettingen. /Necklace from Snö of Sweden. I love the tough chain.

Nytt kjøp fra Palma på Mallorca. /New purchase from Palma på Majorca.

Jeg liker skinnet i denne ringen fra H&M. /I like how this ring from H&M shines.