https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Windy dresses by the sea

Kjole fra Bik Bok, bikini fra Accessorize og sko fra Jeffrey Campbell. /Dress from Bik Bok, bikini from Accessorize and shoes from Jeffrey Campbell.

Jeg har to sommerkjoler jeg aldri blir lei. Jeg tok dem med ned på brygga på hytta denne helgen, sammen med Jeffrey Campbell-skoene mine. Den hvite og blomstrete kjolen er fra Bik Bok. Jeg kjøpte den der for veldig mange år siden. Den fargerike blomsterkjolen er secondhand. Jeg kjøpte den på et gigantisk loppemarked i Kiel i Tyskland, da jeg var der med venninnene mine Tine og Marie for et par år siden.


Det er Tine som har tatt disse bildene. Vi hadde det veldig moro, så det ble noen sprø poseringer!


Secondhandkjole fra et marked i Kiel i Tyskland. Neglelakk fra Deborah Lippman. /Secondhand dress from a flea market in Kiel in Germany. Nail polish from Deborah Lippmann.

I have two summer dresses that never bore me. I brought them to the pier nearby our family cottage this weekend, together with my Jeffrey Campbell shoes. The white and floral patterned dress is from Bik Bok. I bought it there many years ago. The colorful floral dress is secondhand. I bought it at a gigantic flea market in Kiel in Germany when I was there with my girlfriends Tine and Marie for about two years ago.


Tine took these photos. We had a lot of fun, so there were a few crazy poses...
Meg og Tine. Hun er en herlig venninne! / Me and Tine. She is a lovely girlfriend!