https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Softly skin favourites

Jeg fikk denne i bursdagsgave av venninna mi Jeanette. Den er perfekt som kroppskrem og håndkrem - og jeg ELSKER duften! /I got this as a birthday present from my girlfriend Jeanette. It´s perfect as body and hand cream - and I LOVE the scent!

Jeg er ingen skjønnhetsekspert. Nope. Men jeg har da klart å finne noen favoritter til blandingshuden min - som både er fet og tørr. Ikke alltid en like lett kombinasjon. Etter iherdig prøving, en del bomkjøp og allergiske reaksjoner - jada - har jeg endelig funnet noen favoritthudpleieprodukter. De beste merkene for min hud er REN, Mary Kay, Kiehl´s og Body Shop.

Jeg oppdaget REN ved en ren tilfeldighet, da jeg fikk et par flasker i en goodiebag for en stund siden. Med én gang jeg åpnet body lotion-flaska, luktet det deilig spa! Og når man smører det på huden, føles det som om du kommer rett ut fra en skikkelig hudrens på luksusspa. Jeg overdriver ikke. Et hudpleiemerke som føles utrolig behagelig! Håndkremen er supergod - jeg bruker den før jeg legger meg hver eneste dag. Nå er jeg nesten aldri tørr på hendene lenger. Hurra!


To herlige dusjssåper fra Body Shop. /Two lovely shower gels/creams from Body Shop.

Body Shop´s mandelkroppskrem er en herlig favoritt! Jeg fikk den av venninna mi Jeanette i bursdagsgave, og har blitt helt hekta på lukten og fuktigheten den gir. Man kan smøre den over hele kroppen. Jeanette tipset meg om at den er fantastisk å smøre på hendene. Yes - det stemmer. Hendene blir supermyke!

Mandeldusjkremen fikk jeg i bursdagsgave av kameraten min Stein Jarle, og jeg bruker den alltid i dusjen etter trening. Nå fikk jeg også en i Mango-lukt fra Jeanette. Herlig!

Mary Kay er et skjønnhetsfirma med beautykonsulenter over hele verden. En kollega av meg skaffer meg alltid herlige produkter. Jeg er helt avhengig av 3 i 1-rensekremen og "age-fighting" fuktighetskremen. Jeg bruker dem hver dag. Kvaliteten på produktene er veldig gode. Man kan faktisk se og kjenne at det fungerer!

En ny favoritt er Kiehl´s, som endelig har kommet til Norge! Du kan få kjøpt merket på Gimle Parfymeri i Bygdøy Allé. Min favoritt er serumet. Jeg har brukt den under øynene. Hvis du kjøper den - påfør fuktighetskremen som hører til, så du ikke tørker ut huden. Det er sterke dråper - men de hjelper mot fine linjer!


Denne er med på jevne ut små rynker. Jeg bruker serumet under øynene. Husk å påfør fuktighetskrem etterpå, så du ikke tørker ut huden. /This helps to smooth out fine lines. I use the serum under my eyes. Remember applying a moisturizer afterwards, so the skin doesn´t dry out.

I'm no beauty expert. Nope. But I´ve managed to find some favorites for mye mixed skin - that is both oily and dry. Not always an easy combination. After diligent review, some bad buys and allergic reactions - yes - I have finally found some favorite skin care products. The best brands for my skin are REN, Mary Kay, Kiehl's and Body Shop.

I discovered REN by pure coincidence, when I got a couple of bottles in a goodie bag a while ago. As soon as I opened the body lotion-bottle, I smelled
wonderful spa! And when you rub it on your skin, it feels as if you come straight out of a solid face treatment at a luxury spa. I do not exaggerate. A skin care brand that feels incredibly comfortable! I enjoy the hand cream immensely - I use it before I go to bed every day. Now I'm almost never dry on my hands. Yey!


Jeg bruker disse hver dag. Mary Kay er et veldig godt skjønnhetsmerke! /I use these every day. Mary Kay is a very good beauty product brand!

Body Shop's almond body butter is a delicious favourite! I got it from my girlfriend Jeanette as a birthday gift, andve been completely hooked on the smell and the moisture it provides. You can smear it all over. Jeanette told me that it is great to put on your hands. Yes - that's right. The hands are super soft!

I love the Almond Shower Cream. I got it as a birthday gift from my friend Stein Jarle and I use it always in the shower after training. Now I also got one with Mango scent from Jeanette. Wonderful!

Mary Kay is a beauty company with beauty consultants worldwide. A colleague of mine always provide me with wonderful products. I´m completely dependent on the 3 in 1 cleansing cream and age-fighting moisturizer. I use them every day. The quality of the products are very good. You can actually see and feel that it works!

A new favorite is Kiehl´s, who has finally come to Norway! You can buy the brand on Gimle Perfumery in Bygdøy Allé. My favourite is the serum. I apply it under my eyes. If you buy it - apply the moisturizer that belongs with it, so you don´t dry out your skin. They are fierce drops - but help smoothing out fine lines!Jeg bruker håndkremen fra REN hver kveld. Jeg fikk den av kameraten min Stein Jarle. Den tilfører masse fuktighet, og lukter kjempegodt! /I use the hand cream from REN every night. I got it from my friend Stein Jarle. It adds lots of moisture, and smells delightful!

Denne fuktighetskremen fra REN kan smøres over hele kroppen - også i ansiktet. Jeg bruker den to ganger daglig! /You can apply this moisturizer all over your body - including your face. I use it twice a day!Dette var produktene jeg fikk i goodiebagen. Ansiktsskrubbekremen er nydelig - med små korn som renser dypt. Du føler at huden puster bedre etterpå. Dusjkremen er også veldig deilig - det bare føles godt for huden. /I got these products in a goodie bag. The facial scrub is lovely - with small grains that cleanses deeply. You feel that your skin breathes better afterwards. The body wash is also lovely - it just feels good for the skin.