https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Love for lace

Smykke fra Indiska. /Necklace from Indiska.
Blonder gir et ekslusivt preg, og kan brukes til både hverdags og fest. Jeg er opptatt av å balansere antrekk med blonder, så det ikke blir for mye. Min skrekk er å se ut som bestemors gardiner. Med et knallfarget belte i midjen, konvoluttclutch og fargesterge stiletthæler, blir du ikke forvekslet. Her er noen av mine basisplagg med blonder. De er kjøpt inn over lang tid. Blant mine siste kjøp er et nydelig blondesmykke fra Indiska med perler og små, skinnende steiner. Jeg bruker det masse!

Lace gives an exclusive mark, and is suitable both for everyday use and parties. I´m concerned about balancing the lace, so it´s not too much. My fear is to look like my grandmother´s curtains. With a bright coloured waist belt, an envelope clutch and some bright coloured stilettos, you wouldn´t be mistaken for that. Here are some of my basic garments with lace. I´ve bought them over a long period of time. Among my latest purchases is a beautiful lace necklace from Indiska with pearls and tiny, sparkling stones. I wear it a lot!


Tunika fra Topshop. Den blir fantastisk med tights til! Jeg kjøpte den for mange år siden, og jeg bruker den masse fortsatt. /Top from Topshop. It looks amazing with tights! I bought it many years ago, and I still use it a lot.

Kjole fra Topshop. /Dress from Topshop.

Jeg liker de røffe kantene helt nederst på kjolen. /I like the rough edges at the bottom of the dress.Silke, chiffon og blonder. Herlig miks. /Silk, chiffon and lace. Lovely mix.

Jeg liker også spagettistroppene på ryggen. /I also like the spaghetti straps on the back.

Kjole fra Asos. /Dress from Asos.Kjole fra Bik Bok. En favoritt i sommer. /Dress from Bik Bok. A favourite this summer.Shorts fra H&Ms "Conscious"-kolleksjon. Jeg har brukt den utrolig mye siden jeg kjøpte den for et par måneder siden. /Shorts from H&M´s Conscious collection. I´ve used it a lot since I bought it a couple of months ago.Skjørt fra H&M. /Skirt from H&M.