https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

I heart summer

Shorts fra Zara. /Shorts from Zara.

Alle sommerklærne mine ligger i en stor eske på badet, og jeg blir like overrasket hver gang jeg kikker oppi den. Hvis jeg graver litt, er det en del godbiter. Som denne vakre solshortsen med hjertemønster og blondedetaljer, som jeg kjøpte på Zara i fjor.

En ny favoritt er også den blå toppen fra H&M med den spesielle kragen. Sammen med gullsmykket fra Oasis og sandalene fra Bianco er jeg klar for solfylte dager på plenen, hytta eller stranda!All my summer clothes lies in a big box in the bathroom, and I get surprised every time I look into it. If I dig a little, I find some goodies. Like this beautiful sunbathing shorts with heart pattern and lace details, which I bought at Zara last year.

A new favourite is also the blue top from H&M with the special collar. Together with the golden necklace from Oasis and the sandals from Bianco, I´m ready for sunny days at the lawn, the cottage or the beach!


Knappene med roser er en nydelig detalj. /The buttons with roses are a beautiful detail.

Sandaler fra Bianco. /Sandals from Bianco.

Topp fra H&M. /Top from H&M.

Smykke fra Oasis. /Necklace from Oasis.Jeg liker den store, hvite perlen i midten. /I like the big, white pearl in the middle.Jeg skulle egentlig tatt bildene ute, men det regnet masse! /I were supposed to take these photos outside, but it rained a lot!