https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Fruity favourites

Minikoffert fra Søstrene Grene. /Mini suitcase from Søstrene Grene.

Jeg er veldig glad i frukt - også som tilbehør. Dristet meg også til å kjøpe en kjole med frukttrykk - som sett hos designeren Stella McCartney i kolleksjonen for våren/sommeren 2011. Venninna mi Hege kjøpte den først på Gina Tricot, men jeg klarte ikke la være - og sikret meg den samme.

Jeg har også kjøpt en minikoffert på Søstrene Grene - med jordbær! De er av papp, men er relativt solide. Da jeg var liten - hadde jeg en identisk i rød! Så morsomt at ting fra barndommen dukker opp i butikkene igjen.

Ellers er jeg utrolig glad for fruktsmykkene mine - de passer til veldig mange av klærne mine. Jordbærsandalene fra Bianco er veldig slitte, men jeg klarer ikke å slutte å bruke dem. Det er det beste skokjøpet jeg har gjort noen gang. Så utrolig dum jeg var som ikke kjøpte to av dem! Så det er bare å bite i det, og heller prøve annen moteriktig frukt etterhvert...


Smykke fra Topshop. /Necklace from Topshop.

Im very fond of fruit - also as accessories. I dared to buy a dress with fruit print - as seen in the spring/summer 2011 collection by designer Stella McCartney. My girlfriend Hege bought it first at Gina Tricot, and I couldn´t resist - so I went to buy the same.

I also bought a mini suitcase at Søstrene Grene with strawberries! They are of cardboard, but are relatively solid. When I was little - I had an identical one in red! So funny that things of childhood pop up in stores again.

Otherwise, I´m very happy for my fruit jewelry - they fit with many of my clothes. My strawberry sandals from Bianco is almost worn out, but I can´t stop using them. It is the best shoe buy ve ever done. I was so stupid not to buy two of them! So it´s just to bite into other fashionable fruits...Smykke fra H&M. /Necklace from H&M.

Kjole fra Gina Tricot. /Dress from Gina Tricot.

Øredobber fra Topshop. /Earrings from Topshop.Sandaler fra Bianco. /Sandals from Bianco.
 


Smykke fra Topshop. /Necklace from Topshop.

Jeg synes baksiden på eplesmykket fra Topshop er så morsomt. Masse små epler. /I think the backside of the necklace from Topshop is funny. Lots of tiny apples.Dette er mitt absolutte favorittfruktsmykke. Det skinner så fint og fargene er lekre. /This is my absolute favourite fruit necklace. It shines so brightly and the colors are gorgeous.

Smykket er av merket Mikey, og er kjøpt på Topshop på Oxford Circus i London. /The necklace is from the label Mikey, and is bought at Topshop at Oxford Circus in London.Jeg får vann i munnen av å se på dette trykket. Ananas! Naaaam! /I get water in my mouth just by watching this print. Pineapple! Yummy!