https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Affection for Asos


En uke før avreise til Mallorca, har noen nye Asos-skatter ankommet mitt hjem! Jeg elsker nettbutikken asos.com,  som har et enormt utvalg. Noen ting er så spesielle - det er vanskelig å finne slikt i vanlige kjedebutikker. Jeg har fått samlemani når det gjelder store ringer. Den blå frosken er et funn! Den kommer nok til å bli med meg mye rundt. Det blå spydspiss-halskjedet er også veldig annerledes - og det kommer til å se fantastisk ut sammen med gult og hvitt, for eksempel.

One week before departure to Mallorca, some new treasures from Asos har arrived to my home! I love the online store asos.com, that has a huge selection. Somethings are so special, that it´s tricky to find things like that in ordinary clothing chain stores. I´ve got collecting mania for big rings. The blue frog is a discovery! It will join me on different adventures. The blue spearhead necklace is also very unique, and it will look fantastic with yellow and white, for instance.


Fikk et "MÅ HA DEN"-øyeblikk da jeg så den på Asos nettsider. /I got a "MUST HAVE THAT"-moment when I saw this at Asos´ website.

Min lille frosk! / My little frog!Denne ringen kommer til å passe mange av antrekkene mine. En casual ring som kan brukes til hverdags og til fest. /This ring will fit many of my clothes. A casual ring for everyday and party use.

Jeg liker denne t-skjorten, fordi den er kort foran og lang bak. Kult! /I like this t-shirt, because it´s short in the front and long at the back. Cool!

Jeg trengte en ny BH til sommerkjolene mine. Denne har avtagbare stropper. /I needed a new bra for my summer dresses. This has detachable straps.Jeg liker denne monumentale ringen! Veldig spesiell form. / I like this monumental ring! The form is very special.


Jeg falt for disse spisse øredobbene da jeg så dem. De rocker opp antrekket! /I fell for these sharp earrings when I saw them. They spice ut the outfit!

Denne knallrosa toppen har flere bruksområder. Den kan brukes som bikinioverdel, som topp til et skjørt eller bukse eller som BH under en gjennomsiktig bluse eller åpen skjorte. Love it! /This bright pink top has multiple uses. It can be worn as a bikini top, as top with a skirt or pants or as a bra under a transparent blouse or open shirt. Love it!Fargen er nydelig til solbrun hud. /The color is gorgeous with suntanned skin.