https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Sunday with friends

Jeg har på meg en kjole fra Gina Tricot, vintagebelte fra Weekday og solbriller fra Indiska. /I´m wearing a dress from Gina Tricot, vintage belt from Weekday and sunglasses from Indiska.

Det var en herlig søndag i går! Endelig kunne jeg sove lenge. Det ble en tur på Birkelunden marked med Jeanette, der Sara solgte mer av sine nydelige smykker!

Jeg klarte ikke å dy meg denne gangen heller, så det ble flere øredobber, en ring og et utrolig kult skjelettsmykke (som jeg liker å kalle beinrangel-smykket).

Så kom Stein Jarle og reddet meg fra flere shoppinginnkjøp! Jeanette, han og jeg spiste nydelige salater og pizza på en italiensk restaurant på Grünerløkka. Vi ble veldig mette! Jeg fikk også kjempefine hudpleieprodukter i bursdagsgave fra Stein Jarle. Jeg føler jeg har hatt bursdag i ukesvis nå - jeg får jo så fine gaver hele tiden! Fikk seinest en nydelig clutch og matchende smykke av venninna mi Lene i helgen.

Søndagen ble avsluttet med litt soling på plenen sammen med Jeanette og taco med samboeren min til kvelds. Bedre kan det ikke bli!


Sara og venninnen solgte smykker og klær. /Sara and her girlfriend sold jewelry and clothes.

I had a lovely Sunday! I could finally sleep for a long time. Then I went to Birkelunden market with Jeanette, where Sara sold more of her beautiful jewelry!

I couldn´t resist this time either, so I bought some earrings, a ring and an incredibly cool skeleton necklace!

Then came Stein Jarle and saved me from more shopping sprees. Jeanette, he and I ate delicious salads and pizza at an Italian restaurant at Grünerløkka. The portions were big! I also got very nice skin care products as a birthday present from Stein Jarle. I feel like I´ve celebrated my birthday for weeks now - I get beautiful presents all the time! I most recently got a beautiful clutch and a matching necklace from Lene this weekend.

Then I and Jeanette lay in the sun for a couple of hours at my lawn. Then I ate taco with my boyfriend. It can´t get better than that!
Jeg kjøpte denne skjelett-bruden! Fantastisk! /I bought this skeleton bride! Fantastic!Jeg er veldig glad i kamelia-smykker. /I love these.


Jeg kjøpte disse. /I bought these.

Jeg fant denne som jeg syntes var litt fin, men droppet å kjøpe den. /I liked this a little bit, but I didn´t buy it.

Jeg kjøpte disse. /I bought these.

Jeg MÅTTE bare ha disse ugleøredobbene. /I just HAD to have these owl earrings.

Jeg liker ikke denne kjolen. Den minner meg om en uniform fra en diner i USA. /I don´t like this dress. It reminds me of a uniform used at a diner in the USA.Jeg valgte ut disse godbitene som jeg viser mer av en annen gang. /I chose these treasures which I will show you at a later time.

Jeg hadde så lyst på alle tre, men kjøpte bare den blå. Den matchet de turkise øredobbene! /A wanted all three, but only bough the blue one. It matches the turquoise earrings!

Den beste salaten jeg NOENSINNE har spist - bedre enn de på Villa Paradiso! /The best salad I´ve EVER tasted - even better than the ones at Villa Paradiso!

Stein Jarle og meg. Jordbær-smykket mitt er fra Topshop. /Me and Stein Jarle. My strawberry necklace is from Topshop.Jordbær-sandalene mine fra Bianco er mine sommerfavoritter! /The strawberry sandals from Bianco are my summer favourites!

Ring fra H&M. /Ring from H&M.