https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Pick a color!

Veske fra Velouria vintage, bergkrystallsmykker fra H&M og seconhand skjørt fra Fretex. /Purse from Velouria vintage, rock crystal jewelry from H&M and secondhand skirt from Fretex.

Jeg skal på bursdagfest til Elizabeth i dag, og har hatt litt problemer med å bestemme meg for antrekk. Så kom jeg på noe lurt. Jeg ba samboeren min om å velge en farge jeg kler! Uten å tenke seg om for lenge!

Han svarte grønt og oransje. Han klarte heller ikke bare velge én farge, men avgrensningen gjorde det litt lettere for meg å velge.

Jeg endte opp med å plukke grønt tilbehør - smykke, ring og clutch. Sko og belte er i svart.

Jeg har tre alternativer, og ender nok opp meg å ta med to av dem. Jeg har alltid med meg et ekstra penantrekk - i tilfelle noen skulle søle rødvin eller mat på meg - eller at jeg selv har et uhell. Når det har skjedd deg én gang, lærer man! Bedre føre var enn etter snar...
I´m attending the birthday party of Elizabeth today, and I´ve had some trouble deciding what to wear. Then I got a thought. I asked my boyfriend to pick a color that looks good on me - and to say it without thinking too long!

He chose green and orange. Even he didn´t manage to pick just one color, but it made it easier for me to choose.

I enden up with green accessories - necklace, ring and clutch. Shoes and belt are black.

I have three alternatives, and I´m sure I´ll bring two of them. I always bring an extra outfit - in case anyone spill redwine or food on me - or that I myself do something. When it has happened one time, you learn from your mistakes. Better safe than sorry!


Antrekk 1 / Outfit 1
Clutch fra Mango. /Clutch from Mango.

Topp fra H&Ms "Conscious"-kolleksjon, skjørt fra Monki og clutch fra Mango. /Top from H&M´s "Conscious" collection, skirt from Monki and clutch from Mango.

Antrekk 2 / Outfit 2
Kjole fra Bik Bok. /Dress from Bik Bok.Kjole fra Bik Bok, vintagebelte fra Weekday, veske fra Velouria vintage og bergkrystallsmykker fra H&M. Jeg tror jeg går for dette antrekket! /Dress from Bik Bok, vintage belt from Weekday, purse from Velouria vintage and rock crystal jewelry from H&M. I think I will wear this!

Antrekk 3 / Outfit 3
Topp fra H&M´s "Conscious"-kolleksjon, secondhand skjørt fra Fretex, bergkrystallsmykker fra H&M og veske fra Velouria vintage. / Top from H&M´s "Conscious" collection, secondhand skirt from Fretex, rock crystal jewelry from H&M and purse from Velouira vintage.

Jeg liker fargekombinasjonen grønt og lilla. / I like the color combination green and purple.

Sko fra Jeffrey Campbell. De passer til alle de tre antrekkene. / Shoes from Jeffrey Campbell. They go with all the three outfits.

Topp fra H&M´s "Conscious"-kolleksjon. / Top from H&M´s "Conscious" collection.