https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Pattern vs color

Topp og grønne bergkrystallsmykker fra H&M, skjørt fra Monki og smykke fra Chanel. /Top and green rock crystals from H&M, skirt from Monki and necklace from Chanel.


Jeg er veldig glad i sterke farger og mønstre. Trendene går veldig fint sammen, men er også stilig hver for seg.

Jeg har for eksempel blandet et hjertemønstret skjørt med en genser med vannrette striper. Jeg kombinerer med de stripete skoene mine fra Monki. Å mikse forskjellige mønstre til samme antrekk kan bli kult! Legg merke til at jeg har på meg strømpebukser med vertikale striper...

Det korallfargede skjørtet fra Monki er en av mine beste plagg nå. Jeg fikk det til røverpris på salg!


Skjørt, topp, strømpebukser og grønne bergkrystallsmykker fra H&M, genser fra Ichi, sko fra Monki og halskjede fra Chanel. / Skirt, top, tights and green rock crystals from H&M, sweather from Ichi, shoes from Monki and necklace from Chanel.


I´m very fond of bright colors and patterns. These two trends goes well hand in hand, but is also very good-looking each apart.

For example, I mixed a heart shape patterned skirt with a sweather with horizontal stripes. I wear them with my striped shoes from Monki. Notice that I have vertical striped tights on as well... To mix different patterns in the same outfit can be cool!

The coral colored skirt from Monki is one the best pieces in my wardrobe now. I got it for a bargain price on sale!