https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

HandmadeJeg er veldig glad i å lage smykker. Det er en stund siden sist, men tenkte å bli bedre på den fronten. Jeg er også veldig glad i å sy kjoler og topper – så det kan være jeg får gjort noe i sommer. Det er en fin hobby å ha på grå regnværsdager!Jeg ønsket meg et litt stort og tøft smykke denne gangen, og tok turen innom Panduro Hobby. De har alt man trenger av perler, tråder og låser. Jeg falt for kjettingen med én gang jeg så den! Jeg tenkte umiddelbart at jeg kunne sy perler igjennom hvert ledd. Jeg tenkte også på å ha en lilla tråd imellom, men det ble for tungvint å gjøre – og det så ikke bra ut.

Så jeg beholdt de oransje perlene, og la til noen store, røde dråpeformede perler.

Kan være jeg hekter på noe mer på smykket etter hvert, hvis jeg kommer over noe i en sy- eller hobbybutikk.

Det er utrolig enkelt – og alle som har en nål, tråd og litt perler kan gjøre det samme!


I´m very fond of making jewelry. It's been a while since the last time, but I will do it more often now. I also like sewing my own dresses and tops, so I might get time to use my sewing machine this summer. It´s a great hobby to practice on the gray rainy days!
I wanted to make a big and rough necklace this time. I went by Panduro Hobby. They have everything you need from beads, threads and locks. I really fell for the chain! I thought immediately that I could sew beads through each chain. I also thought of having a purple thread in between the chains, but it was too time-consuming - and it did not look good.

So I kept the orange beads, and added big red teardrop-shaped beads.

I might hook on something more on the necklace at a later time, if I come across something in a sewing or hobby store.

It is incredibly simple - and anyone with a needle, thread and some beads can do the same!

Du trenger dette. /You´ll need this.

 


 


Jeg elsker oransje! /I love orange!