https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Weekday joyWeekday er min favorittbutikk akkurat nå. De har utrolig mange kule plagg, og utvalget er veldig stort på butikken i Karl Johan. Her er mine nyeste godbiter! Det var salg på flere av klærne, så det kostet meg lite:-)


Weekday is my favourite store right now. They have very many cool clothes, and the selection is grand in the store at Karl Johan in Oslo. Here are my newest goodies from this store. Most of them where on sale, so it didn´t cost me much either:-)
Gammelt blomstermønster kan være tøft! Det er snittet som gjør t-skjorta ekstra kul. Forestill deg denne som en vanlig singlet - ikke like kult.../ Old floral pattern can be tough! It´s the cut that makes this t-shirt extra cool. Imagine this as an ordinary singlet - not so cool...

Stor favoritt! Jeg ELKSER den blå fargen og det transparente partiet på armene./ Major favourite! I LOVE the blue color and the transparent section on the arms.

Jeg liker steinene på denne t-skjorta. Kult snitt og lekre steiner!/ I like these gemstones at this t-shirt. Cool cut and gorgeous stones!

Dette er sesonges dressbukse. Noe kort i beina og vid rundt lommene og over hofta. Denne glinser i lyset og er veldig behagelig å gå med. /This season´s pant suit. Somwhat short legs and wide around the pockets and hips. This one is shiny and comfortable to wear.

Jeg liker formen på denne kjolen. Den fremhever timeglassfiguren min. /I like the form on this dress. It higlights my hourglass figure.

Jeg styler den opp med Stine Goya-jakken for Weekday og et vintagebelte kjøpt i samme butikk i Stockholm. /I style it up with the Stine Goya jacket for Weekday and a vintage belt bought at the same store in Stockholm.Jeg pakker i dag ned til bursdagscruise på Stena Saga, Oslo-Frederikshavn tur-retur. Jeg har bursdag i morgen!/I´m packing down for a birthday cruise on Stena Saga, Oslo-Frederikshavn in Denmark - a round trip. My birthday is tomorrow!

Flere av Weekday-plaggene har blitt med i bagasjen min. /Several of my Weekday-pieces is packed down in my luggage.