https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Going away to the sea

Koffert full av sommerklær!/ Suitcase full of sommer clothing!


Jeg skal snart på hytta, og pakket en liten koffert i går. Jeg satser på sol og god temperatur på verandaen, så jeg får prøvd noen av de nye bikinioverdelene!

Jeg er helt avhengig av å ha med en god bok. Nå leser jeg Shantaram - en fantastisk godt skrevet og veldig innholdsrik murstein av en roman. Herlig!


I´m soon going away for the weekend to the family cottage. I packed a little suitcase yesterday. I hope for sun and good temperatures on the veranda, so I can try on some of my new bikini tops!

I´m addicted to reading. I´m now reading Shantaram - fantastic good written and eventful - and a brick of a novel. Delightful!
 
Bikinitopp fra H&M. /Bikini top from H&M.

Buker fra Zara. /Pants from Zara.

Topp fra H&M og shorts fra Bik Bok. / Top from H&M and shorts from Bik Bok.

Den turkise toppen har jeg hatt siden jeg var 13 år, og den passer fortsatt! I´ve had the turquoise top since I was 13 years old - and it still fits!

Vintagejakke fra Fretex og smykke fra Bik Bok./ Vintage jacket from Fretex and necklace from Bik Bok.

Toalettmappen kjøpte jeg på Zara. Den er i perfekt størrelse for mitt sminkestæsj./ I bought the toilet map at Zara. The size is perfect for my makeup things.

Jeg bruker det lille reisesmykkeskrinet hver gang jeg skal bort. /I use the little travelling jewelry box every time I go away.

Jeg har med kroneringen fra Accessorize, siden det er bryllupet til prins Kate og William i morgen. /I´m bringing my crown ring with me, since it´s the wedding of prince William and Kate tomorrow.
Smykke fra H&M. Casual og kult. /Necklace from H&M. Casual and cool.


Pilotsolbriller fra Lindex. /Pilot sunglasses from Lindex.

Topper fra H&M. /Tops from H&M.