https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Longing for summer

Ett av mine beste sommerminner: Familien min på en holme langs svenskekysten. Vi satt og så på at solen gikk helt ned. Det var varmt. /One of my best summer memories: My family on an islet along the Swedish coastline. We watched the sun go down, and it was warm.


Jeg er et sommermenneske. Jeg elsker at solen steker og vannet slår inn mot båtene. Jeg elsker skvulpelyden. Om sommeren er jeg rett og slett overlykkelig!

Da jeg var yngre, hadde besteforeldrene mine en overnattingsbåt. Vi dro på båtturer nedover svenskekysten om sommeren til jeg ble 15 år. Her har jeg fått noen av mine beste barndomsminner! Det er jo en grunn til at jeg fortsatt elsker å bade og sole meg.

Mitt paradis på jord er familiehytta i Skjeberg. Den ligger på toppen av fjellet, men det er bare fire minutter å gå ned til den private stranda. Der koser vi oss masse hver sommer. Nå har vi en liten båt.

I sommerhalvåret går jeg for det meste i lette sommerkjoler i bomull. Jeg har også blitt fan av shorts på de varmeste dagene. Jeg holder ørepynten enkel, og øredobbene til Cecilie Melli vil gnistre ekstra i solen.

Nå er det bare litt over to måneder igjen til sommeren. Jeg sverger at jeg skal nyte hvert eneste sekund av den!


Nydelige øredobber fra Cecilie Melli som skinner sterkt i solen. /Beautiful earrings from the Norwegian designer Cecilie Melli, that will sparkle in the sun.


I´m a summer person. I love a blazing sun and that the water turns towards the boats on the pier. I love that ripple sound. In the summer, I´m absolutely overjoyed!


My grandparents had a boat big enough to sleep in, when I was younger. We went on boat trips along the Swedish coastline until I was 15. It´from this time I have many of my best childhood memories! It´s a reason why I still love to swim and sunbathe.


My paradise on earth is the family cottage in Skjeberg. It lays on the top of a mountain, but it takes only four minutes to walk down to a private beach. There we spend a lot of time each summer. We now have a little boat.


In the summer season, I wear mostly cotton dresses. I have also become a great fan of shorts on the hottest days. I keep the earrings simple, and these earrings from Cecilie Melli will sparkle a lot in the sunshine.


It´s only two and a half months left to the summer. I solemnly swear to enjoy every second of it.Typisk sommerantrekk for meg:/Typical summer outfit for me:

Gullsandaler, shorts og bluse fra Bik Bok, samt hvit singlet og smykke fra H&M./Golden sandals, shorts and blouse from Bik Bok and white singlet and necklace from H&M.

Gleder meg til å gjøre dette:/Can´t wait to do this:

Kjøre båt./Boating.


Bade./Bathing.


Se en rekke solnedganger./Watch a number of sunsets.


...og bare tilbringe masse tid på stranda på hytta./...and just spend a lot of time on the beach by the cottage.