https://www.facebook.com/Fashionista-in-Oslo-262780913739767/https://www.instagram.com/moteinoslo/https://twitter.com/fashionhanne

Love for Louis Vuitton


I dag var jeg innom Fretex på Grünerløkka. Denne stod i hylla, og jeg var überrask til å raske den til meg! Butikken er full av moteelskere til alle tider, så denne fikk ikke stå lenge i fred.

Den er akkurat stor nok til å bruke som jobbveske. Passer jo veldig bra for meg, siden jeg er en av dem som sjelden klarer meg mer enn noen timer på en fest med en liten clutch-veske. Å ikke få plass til vannflaske, litt sminke og kalenderboka (nei, iPhone-kalenderen holder ikke - den kan finne på å slette alt du har lagt inn) er skrekken!

Nå har jeg i alle fall veskebalansen i orden med min nye "gamle" Louis Vuitton:-)


Today I went to the vintage store Fretex at Grünerlokka. This was on the shelf, and I was quick to grab it. The shop is full of fashion lovers at every time, så I don´t think it got to be alone for itself long...

It is just big enough to use as a job purse. That fits me really well, since I´m one of them that rarely survive for more than a few hours at a party with only a little clutch. To not have room for a bottle of water, a little makeup and my calendar (no, the iPhone-calendar is not enough - once it deleted all my plans...) is frightening.

Well, now all is fabulous with my new "old" Louis Vuitton:-)